Helmerhorst Autotechniek

Helmerhorst Autotechniek, een jong en dynamisch autobedrijf, gevestigd in de Zaanstreek, met ruim 20 jaar ervaring in alle facetten van het autovak. Met deze Know How zijn wij in staat om ook uw auto te onderhouden en / of te repareren, te voorzien van eventuele wenselijke accessoires en dat alles voor een betaalbare prijs.

We zijn een klein bedrijf wat heel servecegericht te werk gaat en meedenkt met de wensen van de klant. Wij hebben de benodigde equipment in huis om alle voorkomende reparaties uit te kunnen voeren. Wij kunnen volledige bandenservice uitvoeren zoals nieuwe banden leveren en monteren, bandreparaties uitvoeren, wielen balanceren, wielen reinigen en opslag voor zomer- / winterwielen.

Tevens beschikken wij over de modernste diagnoseapparatuur waarmee wij in staat zijn om storingen in de motor, versnellingsbak, ABS, airbag, climate control, etc te lokaliseren en op te lossen. Met onze diagnoseapparatuur kunnen wij naganoeg elk merk en type auto onder handen nemen.

Ook hebben wij alle apparatuur om reparatie en service uit te voeren aan airco- en climate control systemen van auto's.

Wij gebruiken uitsluitend kwalitatief hoogwaardige onderdelen en gebruiken de voorgeschreven olieen van Motul. Bij hele kostbare reparaties waar dure onderdelen voor nodig zijn, kijken wij, in overleg met de klant, naar de mogelijkheden om een benodigd onderdeel gebruikt te kunnen bemachtigen via gespecialiseerde autodemontagebedrijven.

Omdat wij geen dure huisvesting hebben en ook geen enorme voorraden beheren, zijn wij in staat een laag uurtarief te hanteren en evengoed de service en klantgerichtheid bieden van de grotere autobedrijven.

Op alle reparaties, tenzij anders is afgesproken, geven wij minimaal 3 maanden garantie. Uitzonderingen zijn uiteraard slijtage delen zoals banden, remblokken, etc.

Bent u op zoek naar een andere auto? Ook daar kunnen wij u in begeleiden. Wij kunnen voor u bepalen of de vraagprijs reëel is, de staat van de auto beoordelen en de bemiddeling tussen u en de verkopende partij regelen.

Onder de desbetreffende tabbladen van onze website treft u zoveel mogelijk informatie aan. Wenst u toch meer informatie of vrijblijvend advies, neem dan contact met ons op.

IMG 1250

IMG 1281

IMG 1287