Verwarmingssystemen

Planar maakt luchtverwarmingssystemen en waterverwarmers, die werken op diesel. De luchtkachels worden gebruikt voor de verwarming van kajuiten en cabines, en zijn leverbaar met een vermogen tussen 2 en 8 kW. De waterverwarmers kunnen worden aangesloten op een cv of boiler en hebben een vermogen tussen 5 en 30 kW. De kleinste variant kan tevens in een personenwagen worden ingebouwd voor gebruik als standkachel. Een standkachel kan de auto voorverwarmen en de ruiten ijsvrij maken, nog voor u instapt. Voor gebruik in personenwagens is deze kleinste verwarmer leverbaar in een benzine-uitvoering.

De kleine variant van de kachel wordt vervaardigd in de Russische streek Samara, waar ook de Sojoez-raketten worden gebouwd. Er zijn zelfs materialen in verwerkt die afkomstig zijn uit de ruimtevaartindustrie. Dit maakt de kachels van Planar ongekend degelijk. Vanwege de hoge betrouwbaarheid worden ze veel verkocht in de koudste delen van de wereld, zoals Finland, Canada, Siberië en het noorden van Amerika. De Planar-fabriek vervaardigt momenteel circa 160.000 eenheden per jaar. Alle Planar-kachels zijn goedgekeurd door de erkende Europese testinstanties UTAC en TÜV. Dankzij de speciaal ontwikkelde verbrandingskamer gaat de kachel gegarandeerd 50.000 branduren mee.

Wij zijn officiële dealer van Planar-kachels. Ook beschikken wij over de juiste certificaten om de kachels te mogen installeren en repareren. Uiteraard hebt u recht op 2 jaar garantie op uw kachel. Mocht u een beroep willen doen op de garantie, dan kunt u bij ons een afspraak maken, let wel, de Planar moet wel via de officiële importeur geleverd zijn, anders kunnen wij niets onder garantie uitvoeren!

Planar-kachels zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit, gebouwd door mensen die verstand hebben van kou. Ze kunnen echter tegen een veel betere prijs worden geproduceerd dan de kachels van concurrerende merken. Planar-kachels kosten een derde van die van de concurrent, maar zijn van superieure kwaliteit. Zo hebt u een complete kachel van bijvoorbeeld 2 kW voor €544,50 inclusief btw, exclusief montage. Een uitstekende keuze.

Planar 3
binar 2
Planar 2
Planar 1
binar 1
Certificaat Autoterm Dealer
Planar 4