Skip to main content

Verwarmingssystemen

Autoterm maakt luchtverwarmingssystemen en waterverwarmers, die werken op diesel. De luchtkachels worden gebruikt voor de verwarming van kajuiten en cabines, en zijn leverbaar met een vermogen tussen 2 en 8 kW. De waterverwarmers kunnen worden aangesloten op een cv of boiler en hebben een vermogen tussen 5 en 30 kW. De kleinste variant kan tevens in een personenwagen worden ingebouwd voor gebruik als standkachel. Een standkachel kan de auto voorverwarmen en de ruiten ijsvrij maken, nog voor u instapt. Voor gebruik in personenwagens is deze kleinste verwarmer leverbaar in een benzine-uitvoering.

De verwarmingsystemen worden gefabriceerd in Letland en zijn voorzien van een EU keurmerk.

Wij zijn officiële dealer van Autoterm-kachels. Ook beschikken wij over de juiste certificaten om de kachels te mogen installeren en repareren. Uiteraard hebt u recht op 2 jaar garantie op uw kachel. Mocht u een beroep willen doen op de garantie, dan kunt u bij ons een afspraak maken, let wel, de Autoterm moet wel via de officiële importeur geleverd zijn, anders kunnen wij niets onder garantie uitvoeren!

Autoterm-kachels zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit, gebouwd door mensen die verstand hebben van kou. Ze kunnen echter tegen een veel betere prijs worden geproduceerd dan de kachels van concurrerende merken. Autoterm-kachels kosten een derde van die van de concurrent, maar zijn van superieure kwaliteit. Zo hebt u een complete kachel van bijvoorbeeld 2 kW voor €520,0 inclusief btw, exclusief montage. Een uitstekende keuze.

CONTACT

WERKPLAATS:

Soldaatweg 36
1521 RL Wormerveer
Tel.: 06-23740772

KvK Amsterdam : 34377760

BTW ID: NL002107440B08

OPENINGSTIJDEN:

Maandag t/m Vrijdag van 8.00 - 17.00 uur